בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בירושלים משנת 1986. סיים את תכנית ההתמחות בפריודונטיה בפקולטה לרפואת שיניים בירושלים בשנת 1990 וקיבל את תעודת המומחה ב 1991.
שימש כיו”ר האיגוד הישראלי לפריודונטיה במשך שנתיים בשנים 1997, 1998.
חבר בוועד המרכזי של הפדרציה האירופאית לפריודונטיה – EFP בין 2009 – 2014 ונשיא של ה EFP לשנת 2012 – 2013. עוסק רבות באספקטים קליניים, מחקריים וחינוכיים של פריודונטיה ברמה הלאומית והבינלאומית. משמש יו”ר הועדה ללימודי המשך (התמחויות) של ה EFP מ 2014 ועד היום.
פרופ’ גולדשטיין מעורב במחקר, פיתוח ויישום קליני של טכניקות כירורגיות פריודונטליות, חומרים רגנרטיבים וטכנולוגיית שתלים, ופרסם בנושאים אלה. הרצה ביותר מ 80 פורומים לאומיים ובינלאומיים על נושאים מגוונים בתחום הפריודונטיה.
מנהל תכנית ההתמחות בפריודונטיה בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית ו”הדסה” בירושלים, ובעל מרפאה פרטית המתמחה בטיפול פריודונטלי בתל-אביב.
המטרה העיקרית של טיפול פריודונטלי הנה לעצור את התהליך הרסני של המחלה. על מנת לאפשר שמירה על בריאות פריודונטלית, הטיפול שואף לצמצם עומק כיסים, לשמר או לשפר רמת תמיכה פריודונטלית ולהפחית את מדדי הדלקת.
ניתן לייצב מחלה פריודונטלית באמצעים לא כירורגיים בתנאי שהמצב האנטומי מאפשר נגישות יעילה לבקרת פלאק כחלק מתהליך התחזוקה. על פי הספרות המדעית והניסיון הקליני, באתרים עם כיסים שאריים עמוקים יכולת התחזוקה מוגבלת, וכתוצאה מכך בסיכון גבוה יותר להחמרת המחלה ואבדן השיניים. במקרים אלה מומלץ לשקול כירורגיה פריודונטלית.
במהלך הרצאה זו יוצג סיכום של כירורגיה פריודונטלית עדכנית. הגישות הכירורגיות השונות, ההתוויות והתוצאות לטווח קצר וארוך. יידונו העקרונות ושיטות כירורגיות המקובלות כיום לרבות תהליך קבלת ההחלטות בהתייחס למחלה פריודונטלית בכלל וברמת המטופל.